Achtergrond Ineke de Bruijn

Achtergrond Ineke de Bruijn

Ik ben geboren in 1954 te Rotterdam en na een carriere als Productmanager en Office- manager wist ik dat mijn hart en ziel meer lagen in het psychisch begeleiden en inspireren van mensen.

In 1985 ben ik verhuisd naar Almere, wat voor mij ook aanleiding was om het roer om te gooien en opleidingen te gaan volgen op het gebied van hulpverlening en innerlijke bewustwording. In 1988 ben ik mijn eigen praktijk voor Hypnotherapie en NLP gestart.

Opleidingen:

Van 1986 t/m 2007 diverse opleidingen gevolgd op het gebied van psychische en creatieve hulpverlening:


Na 20 jaar aan huis in Almere een Praktijk Hypno Psychotherapie en Creatieve Counseling te hebben gehad, ben ik workshops op het gebied van innerlijke groei en bewustwording gaan geven.

Daarnaast heb ik zelf o.a. cursussen Creatief Schrijven, 'Luisteren naar je pen' en 'The Write Way' gevolgd. Ik ontdekte daarbij de kracht en het plezier van intuïtief en reflectief schrijven. Schrijven geeft inzicht en werkt bevrijdend!

Nu geef ik met veel voldoening inspirerende cursussen 'je levensverhaal schrijven', waarbij ik reflectief schrijven en counseling met elkaar combineer.